صفحه عرفان سلامت را در اینستاگرام دنبال کنید.
--

7 نکته اصلی پرستاری در منزل

تاریخ انتشار : 23 دی 1397

هر فردی ممکن است درگیر مشکلات بیماری باشد یا کسی را در خانواده ای خود داشته باشد که بیمار بوده و خانواده به خاطر بالا بودن هزینه های درمانی در بیمارستان، ترجیح می دهد که در خانه از وی مراقبت کند. انجام خدمات پرستاری در منزل از بیمار و مراقبت در منزل از فردی که به تنهایی نمی تواند کارهای شخصی خود را انجام دهد تنها توسط افراد متخصص میسر می باشد.

گروه خدمات درمانی عرفان سلامت با بهره گیری از حدود دو ده تجربه ارزشمند مجموعه بیمارستان های عرفان سعادت آباد و عرفان نیایش با هدف گسترش رویکرد جدیدی در ارائه خدمات درمانی متناسب با نیاز بیماران به صورت اختصاصی در بیمارستان و منزل آماده خدمات رسانی می باشد. اگر بخواهیم به طور کلی به فواید مهم خدمات پرستاری در منزل نسبت به بیمارستان بپردازیم می توان به مقرون به صرفه بودن آن، ارتقاء و حفظ و بهبود سلامت خانواده‌ها با درمان و پیشگیری و مراقبت‌های توانبخشی اشاره کرد. در واقع امروزه خدماتی مانند پرستاری در منزل، پرستاری از کودک، پرستاری از سالمند و مراقبت در منزل تبدیل به صنعتی جدید شده است که با ارائه خدمات مناسب، سلامتی را به خانواده ها بر می گرداند. همچنین چون بیمار در فضای آرام منزل و در میان خانواده است، به شدت در روحیه و آرامش وی موثر است.

پرستاری و مراقبت در منزل 

پرستاری و  مراقبت در منزل، شامل یکسری خدمات سلامتی در محل زندگی برای افراد سالم و بیمار است. پرستار می‌تواند با بررسی نیازهای اولیه برای پرستاری از سالمند یا مراقبت در منزل، اولویت ها برای مراقبت از افراد تشخیص دهد و خدمات مورد نیاز برای مراقبت و درمان افراد با کمک تیم درمانی تدارک ببیند. از جمله کارهایی که یک پرستار برای مراقبت در منزل و پرستاری باید انجام دهد شامل گرفتن کنترل علایم حیاتی، مراقبت ازانواع استومی‌ها، مراقبت از زخم و تعویض پانسمان، گرفتن آی وی لاین، رعایت رژیم‌های دارویی و تغذیه‌ای، تزریقات، مراقبت از پا در بیماران دیابتی و .. می باشد (لیستی کامل از این خدمات در لینک خدمات درمانی عرفان سلامت قابل رویت می باشد). پرستار می‌تواند در ۳ سطح پیشگیری، درمان و توانبخشی برای بیمار یا فردی که می خواهد برای مراقبت در منزل پرستاری شود، برنامه بنویسد.

مهم ترین وظایف پرستاری در منزل

مهم‌ترین وظایف پرستاری در منزل و پیامدهای آن:

1) جنبه های تخصصی و عمومی و ارائه خدمات مشاوره‌ای و آموزشی

2) افزایش سواد سلامت بیمار و خانواده

3) افزایش سطح سلامت

4) جلوگیری از بروز انواع بیماری ها و عفونت‌های بیمارستانی

5) حس آرامش در کنار اعضای خانواده

6) کمتر شدن دفعات و زمان بستری بیمار در بیمارستان

7) افزایش سطح کیفیت زندگی

پرستارها برای ارائه مراقبت و پرستاری در منزل نیازمند مهارت هایی هستند. از جمله این مهارت ها می توان به داشتن مهارت‌های بالینی، ارتباطی و تخصصی در منزل اشاره کرد. پرستارانی که می خواهند مراقبت در منزل و پرستاری در منزل و یا پرستاری از کودک و پرستاری از سالمند انجام بدهند، باید دست‌کم یک دوره ۳ ماهه آموزشی را ببینند. پرستاران می توانند پیچیده‌ترین مسائل و مشکلات و هم چنین بحرانی ترین خدمات تخصصی را در منزل به مردم ارائه دهند، اما باید مشکلات فرهنگی که در جامعه وجود دارد و موانع کار آن ها هم برطرف شود.

همچنین بخوانید: 

بخش‌های ICU از پرخطرترین مکان‌ها برای ابتلا به عفونت بیمارستانی به شمار می‌روند

 

 

 

 

 

 

نظر شما :